Ledige stillinger

Anleggsleder m/prosjektansvar.
Du har fagbrev eller god erfaring innenfor bransjen og teknisk forståelse med tanke på beskrivelser, tegninger og planlegging. Du vil være en ressursperson på våre anleggsprosjekter og få ansvar for andre prosjekter.
Arbeidsoppgavene vil være varierte med bl.a. å jobbe ute på anlegg og noe inne med beskrivelser og direktekontakt med kunder, samt noe driftsstyring av eiendomsoppdrag.

Montør/snekker
Du har lengre håndverkserfaring og god teknisk forståelse med tanke på beskrivelser og tegninger.
Arbeidsoppgavene vil være innenfor koordinering av diverse lekeplass-arbeider og du vil også være med på montering, snekring og rehabiliteringsoppgaver. Herunder vil det være trearbeider, stålarbeider, sammen-skruing av enkle og avanserte leke/aktivitetsapparater, sykkel/søppelskur, drivhus/vinterhage m.m.

Søknadsfrist 12 Mars.
Mail: tore@maskinogutemiljo.no
Tlf: 951 58 951

 

Vi ser alltid etter gode medarbeidere, følgende er uten søknadsfrist:

Lærling - Anleggsgartnerfaget:
Vi søker deg som drømmer om en sikker og innholdsrik jobb og som har et ønske om å jobbe som anleggsgartner i mange år. Vi kan tilby en meget allsidig og utfordrende læretid med alt fra grønt og steinlegging, til lekeplass og maskinkjøring.

Sesongarbeider:
Du vil jobbe i våre forskjellige avdelinger etter behov, med nyanlegg, rehabilitering og skjøtsel. Vi ser etter deg med god arbeidsmoral og som liker å jobbe med varierte arbeidsoppgaver.